STV Video Data

Supportorganisation

Supportorganisation

STV Support erbjuder en kompetent teknisk support på både central, lokal och internationell nivå. Våra kunder kan dra nytta av både vår kompetens på den centrala help-desk:en och våra supporthubbar samt den lokala närheten via vårt rikstäckande nät av teknikpartners.

Vi ingår i leverantörernas globala supportorganisationer där STV är en del i ett internationellt nätverk av återförsäljare och partners, detta möjliggör världsomfattande leveranser av kundanpassade lösningar.

Vi erbjuder en support baserad på personliga relationer och med specifik kännedom om varje unik kund och deras specifika utrustning. Centralt kompletterar vi den med specialistkompetens, inte bara för att upprätthålla tillgängligheten, utan även för utbildning, och konsultation.

Alla våra kunder har tillgång till vår help-desk via telefon och e-post där de snabbt får svar på både tekniska frågor och användarfrågor. På stv.se når man också vår help-desk, där kan även de senaste programvarorna kan laddas ned och felanmälan göras.