Earth Hour 2013


Earth Hour 2013

STV stödjer Earth Hour. Nu är det inte långt kvar till årets WWF Earth Hour! Tidigare år har WWF via Earth Hour fått med sig över halva Sveriges befolkning i släckningen och hoppas naturligtvis på minst lika många i år. På lördag klockan 20:30 släcker vi för en ljusare framtid. Släcker ni? Anmäl ert företag här.

Anmälningarna rullar in
Hittills är 720 företag anmälda till WWF Earth Hour men sedan tidigare år vet vi att det brukar trilla in en hel del sista veckan och till och med under själva dagen. Det viktigaste är förstås att ni anmäler er men ju tidigare ni gör det desto mer information, hjälp och tips kan ni få från oss. Anmälningarna strömmar också in från kommuner, privatpersoner, organisationer och trossamfund.

Vi utmanar våra kunder, samarbetspartner, leverantörer att delta. Godtar ni utmaningen? För mer inspiration: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2UywrjnOaUE

För mer information vänligen kontakta:

Sales Manager 
Clas Jakobsson
clas.jakobsson@stv.se
 Tel: 070-514 99 44