Cisco Collaboration Customer Reference of the Year 2011


Cisco Collaboration Customer Reference of the Year 2011

När Cisco höll sin årliga partnerdag den 31 maj på Berns i Stockholm utsågs Hjärt-/Lungfonden till årets kundreferens. STV vann som ledande leverantör av videokonferens- och telemedicinsk utrustning upphandlingen av videosystem för barnkardiologi. Leveransen är genomförd till 34 olika sjukhus runtom Sverige.

Vi är stolta att få denna utmärkelse inom vårt mest prioriterade område ”Healthcare”, säger Göran Tjernberg, Services Manager på STV. Det är även ett tydligt bevis på hur vår långsiktiga satsning på kvalitativa och innovativa lösningar inom sjukvården levererar kundupplevt värde över tiden, fortsätter Göran.

För mer information kontakta:

STV
Göran Tjernberg, Services Manager

Telefon: +46-70-835 42 92
E-mail: goran.tjernberg@stv.se