Microsoft Lync-integration


Microsoft Lync-integration

Microsoft och STVs systerföretag COBS fortsätter att integrera sina produktportföljer för att på så vis kunna leverera högkvalitativa UC-lösningar. Genom att integrera video, röst, snabbmeddelanden och konferenslösningar ger vi tillsammans våra kunder möjligheten att finnas tillgängliga hela tiden och överallt.

Microsoft Lync Server 2010 är från grunden byggd för att vara en enda plattform som ska förbättra och utöka traditionella IP PBX system. Kommunikationen förbättras och tillgängligheten ökar till lägre kostnader. Användarna kan snabbt och enkelt komma i kontakt med varandra lika väl hemma som på kontoret, ute på vägarna eller i konferensrum och administratören får en enhetlig lösning som är enkel att driftsätta och hantera.

– Vi är stolta över att kunna presentera vår CWS6000 som världens första direktintegrerade IP-DECT system för Microsoft Lync Server 2010, säger Sören Erlandsson, VD på COBS.

– Det som också är spännande är att vi ser hur våra lösningar integrerar på ett naturligt sätt med STV:s videocentriska erbjudande och vi tror detta kommer att ge oss gemensamma möjligheter på marknaden, avslutar Sören.

För mer information, kontakta:

Peter Freander
VD, STV
+46-70-546 76 56
peter.freander@stv.se
Sören Erlandsson
VD, COBS
+46-70-635 38 41
soren.erlandsson@cobs.se