STV blir Cisco TelePresence Partner


STV blir Cisco TelePresence Partner

STV fortsätter sin satsning på att vara en ledande aktör inom distansmöten och visuell kommunikation och tar nu steget till att bli en fullskalig TelePresence Partner till Cisco. Satsningen från STV:s sida är mycket omfattande med ett stort antal utbildningar, certifieringar och investeringar i infrastruktur och relaterade produktområden.

– Att uppnå Ciscos högsta partnernivå, dvs. ATP (Authorized Technology Partner),  är för oss ett naturligt nästa steg. Vi har en lång och framgångsrik historia som partner till TANDBERG med de högsta certifieringarna, så denna utveckling faller sig naturlig, säger Peter Freander, Verkställande direktör på STV.
– Detta skickar tydliga signaler till våra kunder och partners att vi investerar för framtiden. Kompetensutveckling är, och har alltid varit, ett honnörsord på STV, fortsätter Peter.

– Vi är glada att redan nu välkomna STV in i Ciscofamiljen och detta stärker vårt  samarbete ytterligare, säger Rickard Hammar, Sverigechef på TANDBERG, som nu är en del av Cisco.

För mer information kontakta:

 

STV
Peter Freander, VD
peter.freander@stv.se
+46-70-546 76 56
TANDBERG, som nu är en del av Cisco
Rickard Hammar, Sverigechef
rickard.hammar@tandberg.com
+46-70-919 15 00