Boka videomöte on-line


Boka videomöte on-line

Baserat på efterfrågan från våra kunder lanserar vi nu en internetbaserad bokningsfunktion på vår hemsida. Genom att fylla i ett enkelt formulär med de basfakta vi behöver för att sätta upp ert videomöte kan ni snabbt vara igång med er konferens.

– För att uppnå maximal effekt och nyttjandegrad av genomförda videokonferensinvesteringar måste även bokning av möten vara enkelt och intuitivt, säger Clas Jakobsson Försäljningsansvarig för mötestjänster på STV.

– Ytterst handlar vårt arbete om att minska de trösklar som kan finnas för människor som ska träffas och utbyta idéer, en av dessa kan vara just en sådan enkel sak som en bokningsfunktion.

För mer information kontakta:

Clas Jakobsson, Sales Manager Meeting Services
clas.jakobsson@stv.se
+46-70-514 99 44